Studiet med i tasken

Du kender nok GarageBand fra din computer, men nu findes det også i iPad-format. Nu kan du producere musik når som helst og hvor som helst - perfekt til nybegynderen eller til de små sessions, hvor du ikke orker at slæbe alt det tunge med. 
FÅ ADGANG TIL BOGEN MED DET SAMME LÆS MERE

Om bogen

iLife er navnet på Apples kreative programsuite, bestående af iMovie, iPhoto og GarageBand, der dækker henholdsvis produktion af film, fotos og musik.

Oprindeligt fandtes iLife kun til Mac-computere. I løbet af de sidste par år er de tre apps dog også blevet rullet ud i app-form til iOS-enheder – dvs. iPad, iPhone og iPod Touch. 

I oktober 2013 præsenterede Apple helt nye versioner af de tre iLife-apps, med spritnye funktioner, og helt nye designs. Ved samme lejlighed overbragte Apple den glædelige nyhed, at iLife-pakken fremover vil være gratis at hente for alle, der køber en iPhone, iPad eller iPod Touch. Har du første gang taget din iOS-enhed i brug efter 1. september 2013, kan du derfor hente de tre apps ganske gratis i App Store. Ellers kan de hver især anskaffes til ca. 30 kr. i app-butikken.

I denne e-bog lærer du GarageBand-appen at kende, så du bliver klar til at skabe skabe fantastiske musikproduktioner på din iPad. GarageBand er en app, der gør dig i stand til at skabe musik på din iPad. Appen er bygget op af en række sofistikerede værktøjer, der har gjort den populær blandt såvel professionelle musikere som hobby-entusiaster.
  • Grundig introduktion til iLife-appen GarageBand
  • En instruktion på hver side – nemt og overskueligt
  • Lær at skabe musik på din iPad
INDHOLDSFORTEGNELSE
Opret en ny sang Spil på et virtuelt instrument Optag et virtuelt instrument
Arbejd med flere spor Optag en trommerytme Spil på smarte instrumenter
Flere muligheder med smarte instrumenter Indspil vokal med din iPads mikrofon Indspil et rigtigt instrument
Loops Jam-session Flere takter, tonearter og tempi
Gem og eksporter din sang

SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL GARAGEBAND TIL IPAD OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.