Handlingscenteret

Alle de kontrolmuligheder i Windows 10, som du oftest har brug for, er samlet et enkelt, praktisk sted, kaldet Handlingscenteret. Du kan trylle handlingscenteret frem når som helst, når du hurtigt har brug for fx at tænde/slukke for internettet eller justere skærmens lysstyrke.

Du åbner handlingscenteret ved at klikke på taleboble-ikonet til højre i proceslinjen nederst på skærmen. Har du en touchskærm, kan du alternativt trække en finger helt fra højre kant af skærmen mod midten.

Nu dukker handlingscenteret frem til højre på skærmen, hvor du nederst finder alle de forskellige indstillinger. Med et enkelt tryk kan du her slå ting som Wi-fi og Bluetooth til og fra, eller gå til computerens overordnede indstillinger.

Øverst i handlingscenteret finder du desuden en sektion, hvor de notifikationer, du endnu ikke har reageret på, er samlet. Klik på en notifikation for at åbne den med det samme.

Når du er færdig med at bruge handlingscenteret, klikker du bare et vilkårligt sted på skærmen for at skjule det igen.
Du kan folde indstillingerne sammen til en kompakt visning, hvor der kun vises dine fire favoritindstillinger. Klik bare på pilen til højre over indstillingsknapperne. Hvis du selv vil vælge, hvilke fire knapper der skal vises i den kompakte tilstand, kan du besøge Indstillinger > System > Beskeder og handlinger.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ MERE UD AF WINDOWS 10 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.