Trådløst netværk

Din computer er ikke meget værd uden en internetforbindelse, og i Windows 10 er det nemt at komme på nettet.

Klik på det lille netværksikon længst til højre i proceslinjen nederst på skærmen. Du ser nu en liste over de netværk, der er tilgængelige, herunder både trådløse, kabelbaserede og – hvis der er installeret et sådant – mobile bredbånd. 

Klik på det netværk du ønsker at forbinde dig til, og klik på knappen Opret forbindelse. Hvis netværket er beskyttet med password, bliver du nu bedt om at indtaste adgangskoden for netværket – og afslut så med OK. Nu vil Windows oprette forbindelse til netværket, hvilket kun burde tage et par sekunder. 

Hvis adgangskoden er lang eller indviklet, kan du klikke på det lille Øje-ikon i tekstfeltet. Så kan du se, hvad du her skrevet, så længe du holder nede på ikonet. 
Når du vælger et netværk, er der som udgangspunkt sat flueben i feltet Opret forbindelse automatisk. Medmindre du fjerner det, vil Windows for fremtiden automatisk koble sig på det valgte netværk, når du starter din computer op, hvis netværket vel at mærke er inden for rækkevidde.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ MERE UD AF WINDOWS 10 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.