Hvad er Google AdWords?

Google AdWords-annoncer er de små tekstannoncer du ser, når du bliver præsenteret for resultatet af din søgning. Du kommer frem til søgeresultatskærmen ved at gå ind på www.google.dk eller www.google.com, og lave en søgning det har du helt sikkert gjort rigtig mange gange før. Google AdWords er de små tekstannoncer, som bliver vist i toppen i en farvet boks og i højre side af søgeresultatsiden, når du søger på et søgeord, som eksempelvis "adwords", eller et søgeterm som eksempelvis "google adwords".

Google AdWords-annoncer bliver også kaldt for PPC annoncer (Pay-Per-Click annoncer) eller CPC annoncer (Cost-Per-Click annoncer).

De andre søgeresultater som du får vist på søgeresultatsiden, kaldes for "organiske søgeresultater".  For at få en høj placering blandt de organiske søgeresultater kan det være en god idé at sætte sig ind i det, som hedder SEO (Search Engine Optimization) dvs. søgemaskineoptimering. Vi kommer ikke til at gå nærmere ind i søgemaskineoptimering i dette hæfte, men grundlæggende set handler det om, hvordan du ønsker at promovere din hjemmeside. Det er der to veje til: den organiske og den betalte. I AdWords betaler man for at ens hjemmeside kommer øverst på resultatsiden. Ved søgemaskineoptimering forsøger man at "narre" Google til at give ens hjemmeside en høj placering; det er det, man kalder den organiske vej. Det gør man f.eks. ved at implementere bestemte søgeord mange gange på sin hjemmeside. En god markedsføringsstrategi på nettet indeholder begge dele. Men som sagt: mere om det en anden gang. Lad os så komme videre med Google AdWords!
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL GOOGLE ADWORDS OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.