Googles partnernetværk

Du kan også vælge at få vist dine Google AdWords-annoncer på andre websider end www.google.dk. Google har nemlig etableret et samarbejde med andre søgemaskiner, hvoraf de mest kendte vel nok er www.ask.com og www.aol.com.  

I dine annonceindstillinger kan du vælge at få vist dine Google AdWords-annoncer på disse partnersider. Dine AdWords-annoncers placering er lidt anderledes i forhold til placeringen på www.google.dk, men som hovedregel vil dine annoncer dukke op i toppen, i bunden og/eller i højre side af søgeresultatsiden.

Prøv at gå ind på www.ask.com, og lav en søgning, og se, hvilke AdWords-annoncer der kommer frem. Da rigtig mange annoncører vælger at få vist deres AdWords-annoncer på både www.google.dk og Googles partnersider, vil resultaterne på sider som www.ask.com og www.google.dk ofte minde om hinanden.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL GOOGLE ADWORDS OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.