AdWords-annoncer i din Gmail

Dine AdWords-annoncer kan også blive vist i Gmail, såfremt du vælger dette i dine annonceindstillinger. Google AdWords-annoncerne bliver vist i højre side af Gmail-indboksen.

Hvis du selv har en Gmail-konto, kan du lave nogle sjove eksperimenter. Prøv at sende en e-mail til dig selv, og så se, hvilke AdWords-annoncer der bliver vist. Der er en god chance for at de annoncer du får vist, har relation til teksten i din e-mail, men det er dog ikke altid tilfældet. Eksempelvis, hvis din e-mail handler om at finde en "billig dyrehandler", så er der en god chance for at du ser AdWords-annoncer med dyrehandlere, eller andet som har relation til søgetermen "billig dyrehandler". De annoncer du får vist i Gmail-indboksen, afhænger af mange faktorer. En af de vigtigste er, at de er relevante i forhold til teksten i din e-mail-korrespondance.

Gmail er meget populært, og bliver dagligt brugt af millioner af mennesker verden over, så det er helt sikkert værd at overveje at få vist dine AdWords-annoncer i Gmail.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL GOOGLE ADWORDS OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.