AdSense

Der er mange tusinder af websider, såsom blogs og onlineaviser, som også viser Google AdWords-annoncer. Disse websider er tilknyttet Googles partnernetværk via det program, som hedder Google AdSense. Indholdet på disse onlineudgiveres websider afgør, hvilke Google AdWords-annoncer der bliver vist. Google AdSense giver onlineudgiverne mulighed for at generere en omsætning ved at vise AdWords-annoncer på deres websider. Hver gang en besøgende klikker på en af disse små annoncer, får onlineudgiveren udbetalt et større eller mindre beløb, afhængigt af klikprisen på annoncen.

Det kan være en god idé for dig at vælge at få vist dine Google AdWords-annoncer på de websider, som er tilknyttet AdSense-netværket, da dine annoncer på den måde har mulighed for at blive eksponeret for et større publikum.

Du bestemmer selv i dine annonceindstillinger, om du ønsker, at dine annoncer skal vises på de websider, som er tilknyttet AdSense-programmet.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL GOOGLE ADWORDS OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.