Eksempel på en AdWords-annonce

Jeg har her markeret et eksempel på en Google AdWords-tekstannonce. Jeg fandt den ved at gå ind på www.google.dk, hvorefter jeg skrev søgeordene "google adwords" i søgefeltet. Ovenstående skærmbillede er et udsnit af det søgeresultat, jeg fik.

Kigger vi nærmere på selve tekstannoncen (den jeg har markeret med en rød firkant i ovenstående skærmbillede), ser vi, at den er bygget op af flere elementer:
  • En overskrift ("Google AdWords")
  • Et telefonnummer ved siden af overskriften ("80 32 03 50")
  • En webadresse ("www.google.dk/AdWords")
  • En kort beskrivelse ("Google AdWords betal kun pr klik. Billigt, effektivt og enkelt!")
  • Fem små undersidelinks ("Sådan fungerer det", "Priser", Succeshistorier", "Kom godt i gang" og "Start nu med AdWords")
Når man som annoncør (det vil sige dig) skal til at skrive disse små tekstannoncer, er det valgfrit om man ønsker at have et telefonnummer og undersidelinks med i tekstannoncen. De tre andre elementer (overskrift, webadresse, en kort beskrivelse) er faste bestanddele ved alle tekstannoncer. Jeg vil senere i hæftet komme nærmere ind på, hvordan man skriver effektive tekstannoncer.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL GOOGLE ADWORDS OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.