Strukturen i AdWords

Som du kan se i det ovenstående billede, er Google AdWords opbygget omkring en hierarkisk organisationsstruktur. Det vil sige:

Én AdWords-konto, kan have mange...
kampagner, der kan have mange...
annoncegrupper, der kan have mange...
annoncer og søgeord.

Det betyder med andre ord, at for at kunne komme i gang med at bruge Google AdWords skal du først have oprettet en AdWords-konto. Dernæst opretter du en Google AdWords-kampagne. Dernæst en annoncegruppe med dertilhørende annonce(r) og søgeord.

Som du måske allerede har bemærket, er det netop denne fremgangsmåde vi kommer til at følge i bogen. Efter dette kapitels korte introduktion til Google AdWords vil du lære, hvordan du opretter din egen Google AdWords-konto (kapitel 2). I bogens efterfølgende kapitel (kapitel 3) gennemgår vi kontooprettelsesprocessen, som den så ud i 2013 (begrundelsen for at gøre dette kommer senere) . I kapitel 4 vil du lære, hvordan en AdWords-kampagne skal oprettes. I bogens kapitel 5 kigger vi på annoncer og annoncegrupper. I det 6. kapitel vil du lære noget om søgeord.

Nok snak, lad os se at komme i gang med Google AdWords!

SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL GOOGLE ADWORDS OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.