Projektbiblioteket

Projektbiblioteket er det øverste venstre felt i iMovie-brugerfladen. Her vises en oversigt over alle dine iMovie-projekter. Hver film du opretter i iMovie, kaldes et projekt. Du åbner et projekt ved at dobbeltklikke på det.

Du kan afspille et af dine projekter ved at markere det og dernæst klikke på en af de to afspilningsknapper i bunden af projektbiblioteket. Den første knap afspiller projektet i fuldskærm. Den anden via fremviservinduet til højre. Du kan også oprette et nyt projekt ved at klikke på plustegnet i vinduets nederste højre hjørne.


Ud for projektets titel vises en visuel oversigt over projektets indhold. Ved at lade musemarkøren glide hen over oversigten kommer en tidsindikator til syne, og indholdet vises samtidig i fremviservinduet. Således kan du hurtigt gennemskimme et projekt uden at åbne det.


SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL IMOVIE TIL MAC OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.