Sikkerhedskopiering

Din Android-enhed bliver automatisk sikkerhedskopieret til Googles servere.
Sikkerhedskopieringen omfatter dine indstillinger og adgangskode, og den er registreret på din Google-konto. Det betyder, du kan gendanne sikkerhedskopien, hvis du senere knytter den samme Google-konto til en ny Android-enhed.

De data, du har i dine installerede apps, bliver også automatisk sikkerhedskopieret. Hvis du fjerner og geninstallerer en app, sørger sikkerhedskopieringen automatisk for at gendanne dine data.

Bemærk: Den automatiske sikkerhedskopiering kopierer ikke billeder, mails og lignende fra din enhed.

Du kan også vælge at tage en sikkerhedskopi af dataene fra din mobile enhed til en computer. Så skal du blot slutte den mobile enhed til computeren med et USB-kabel, og derefter kopiere de filer, du vil have overført.

Vær dog opmærksom på, at hvis din computer er en Macbook, så skal du først gå ind på http://www.android.com/filetransfer/, og downloade og installere programmet AndroidFileTransfer på din Macbook - så kan du nemt og smertefrit overføre filer fra din Android-enhed til din Macbook.
I Play Butikken findes der flere forskellige apps, der kan tage sikkerhedskopi af alle dataene på din Android-enhed, f.eks. DropSpace der kopierer dine data til en Dropbox-konto.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL ANDROID TABLET – 4.4.2 KITKAT OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.