Hjemmeskærmen

Hjemmeskærmen er der, hvor dit arbejde med din Android-enhed starter. Den ligner skrivebordet på en almindelig computer. Det er her du lægger genveje til de programmer, du oftest bruger, og du kan få vist informationer fra forskellige widgets.

Hjemmeskærmen består af tre områder. Det store næsten tomme område i midten er dit eget. Her kan du lægge genveje til de apps, du gerne vil kunne starte i en fart.

Øverst har du Google-linjen. Den giver dig adgang til søgning på nettet med Google og tjenesten Google Nu, som du kan læse mere om i kapitlet Tips og tricks.

Nederst findes app-linjen, hvor du kan lægge apps, som altid skal være tilgængelige. I midten af app-linjen har du genvejen til at se oversigten over alle dine apps (cirklen med de 6 firkanter).


SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL ANDROID TABLET – 4.4.2 KITKAT OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.