Vend skærmen

Når du vender din enhed fra lodret til vandret, følger indholdet på skærmen med. På den måde kan du få skærmen til at tilpasse sig den måde, du bruger enheden på.

Hvis du skal læse store mængder tekst, er det ofte rarest at læse det på en lang side med korte linjer, ligesom et stykke stående A4-papir. Så vil du holde skærmen lodret, så den er højere end den er bred.

Vil du derimod se en film eller spille et spil, giver det tit den bedste oplevelse at have skærmens brede format, så her vil du lægge skærmen ned, og indholdet vil automatisk skifte til bredformat.

Hvis du roterer skærmen, mens du er på din hjemmeskærm, vil du se, at Google Nu-linjen flytter til venstre side af skærmen, mens app-linjen flytter til højre side. Statuslinjen er stadig øverst, og knapperne er stadig nederst.

Det kan være rart at låse skærmretningen, hvis du f.eks. ligger ned og læser. Hvis du trækker ned i højre side af statuslinjen, vil du se et lille ikon af en tablet med pile rundt om den med teksten Automatisk Rotation. Hvis du trykker på det, vil du låse for skærmorienteringen. Dette ikon er kun tilgængeligt, hvis Auto-roter skærm er hakket af under Indstillinger > Tilgængelighed. Du låser op igen ved at trykke igen på hængelås-ikonet, der nu er der.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL ANDROID TABLET – 4.4.2 KITKAT OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.