Den egentlige hemmelighed bag skarpe billeder

Hej igen. Før vi kaster os ud i "den egentlige hemmelighed bag skarpe billeder", skal jeg lige nævne et par småting, som vil hjælpe dig enormt til at få mest muligt ud af denne bog (beklager, at jeg kom til at lokke dig med overskriften "Den egentlige hemmelighed bag skarpe billeder", men fortvivl ikke – mere om det og meget andet senere. Først skal jeg blot lige sikre mig, at du er helt med på, hvordan denne bog fungerer, for først da giver det hele så meget mening, at vi kan begynde at tænke i skarpe billeder). Ideen er ret enkel: Du og jeg er ude i marken for tage billeder. Mens vi klikker løs, stiller du en masse spørgsmål, og dem besvarer jeg her i bogen ligesom i det virkelige liv: Lige på og hårdt, uden at belemre dig med et hav af tekniske detaljer og bag-kulissen-teknologi inden for digital fotografering.

Lad os forestille os, at vi er ude at fotografere, og du så spørger: "Du Scott, hvis jeg nu gerne vil tage et billede, hvor den blomst dér er i fokus og baggrunden ude af fokus, hvordan gør jeg så?" Her begynder jeg ikke at holde lange foredrag om større eller mindre blændeåbning, om hvordan eksponeringen er lig med lukkerhastighed plus blændeåbning eller noget af alt det andet, du kan læse om i alle andre bøger om digital fotografering (og jeg mener "alle andre" – det står i dem alle sammen). I det virkelige liv ville jeg svare: "Monter zoomobjektivet, sæt blændeåbningen på 2,8, fokuser på blomsten og skyd løs!" Det er princippet i denne bog. Vi to er sammen ude at tage billeder, og jeg giver dig de samme fif og gode råd, jeg selv har fået under samarbejdet med nogle af de dygtigste fotografer i verden. Men jeg fortæller det hele i et dagligt sprog, som jeg ville gøre det ansigt til ansigt med en ven.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 1, 2. UDG OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.