Den anden egentlige hemmelighed

Igen skal du lige se bort fra overskriften. Det er blot et billigt trick for at få dig til at læse videre. Men det er nu heller ikke helt forkert, for der er en anden vigtig ting, du skal vide. For at opnå de kvalitetsbilleder, du er ude efter, skal der til tider mere til end blot at ændre en indstilling på kameraet eller lave lidt om på din måde at fotografere på. Af og til er det nødvendigt at investere i det grej, de professionelle bruger, for at kunne fotografere som de professionelle. Jeg siger ikke, at du skal ud og købe et helt nyt kamera, men måske noget af det tilbehør, profferne bruger i marken hver dag. For snart længe siden lærte jeg, at grejet på mange områder, fx inden for sport, ikke har den store betydning. Prøv at tage i Bilka, og køb det billigste sæt golfkøller, du kan finde. Giv det til Tiger Woods, og han vil stadig være Tiger Woods – med et resultat på 12 under par på en dårlig dag.

Men inden for fotografering er det noget helt andet. Ikke for noget, men ræk Jay Maisel et engangskamera, og han vil formentlig tage engangskamera-billeder, der kunne hænge i et galleri. Problemet er bare, at vi ikke er så gode som Jay Maisel, så for at dæmme op for den forskel, er vi nødt til at købe tilbehør (krykker). Okay, jeg får hverken procenter, provision eller noget andet fra de firmaer, hvis produkter jeg anbefaler. Jeg ville give helt samme råd, hvis vi var i marken for at fotografere (hvilket er hele temaet i denne bog). Bogen er ikke ude på at sælge dig noget, men før du går videre, skal du vide, at for at opnå professionelle resultater vil det af og til være nødvendigt at bruge (læs: købe) det, profferne bruger.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 1, 2. UDG OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.