Og det her er måske endnu vigtigere!

Igen en snyde-overskrift. Lad dig ikke slå ud af det. For selv om vi gerne vil kunne tage billeder som de professionelle, har vi ikke det samme budget som de professionelle. Hvor det er muligt, vil jeg derfor opdele mine forslag i tre kategorier: 
  1. Jeg har et stramt budget. Ettallet viser, at du ikke smider om dig med penge (og at du nok er gift og har børn).
  2. Jeg har tilstrækkeligt med penge. Totallet viser, at fotografering er din lidenskab, og at du ikke har noget imod, at dine halvvoksne børn må tage deltidsjob for at få råd til bøgerne på deres studier.
  3. Du er frisk på at bruge penge på grej, der er bedre end gennemsnittet. Tretallet viser, at du faktisk slet ikke har et budget (du er nok overlæge, advokat, investor eller lignende). Så her fortæller jeg lige ud af posen, hvad jeg selv ville købe, hvis jeg var et rigt sv#*! (Min spøg, eller?).
På min hjemmeside kelbytraining.com/books/vol1gear er der links til herlighederne. Og nej, jeg får stadig ikke en rød reje, hvis du benytter dem eller køber noget af grejet. Men jeg er også ligeglad, for jeg tjener en krig på, at du har købt denne bog. Min spøg, igen. Men hvor fører de links så egentlig hen? (Se næste side).
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 1, 2. UDG OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.