Læs dette, eller smid dit kamera ud!

Nå, hvad synes du så om overskriften? Sød, ikke? Det er løgn, men den er alligevel ganske sød. De links, du finder på min hjemmeside, fører til ét af to steder: (1) Til producenten, hvis firmaet kun sælger direkte til kunderne, eller (2) til New York-butikken B&H Photos hjemmeside. Men hvorfor lige B&H? Fordi jeg stoler på dem. I årevis har jeg selv købt alt mit kameraudstyr hos dem (det samme har alle mine venner og de fleste prof-fotografer, jeg kender), og da du nu også er én af mine fotokammerater, vil jeg uden tøven råde dig til at købe ind dér.

Der er tre ting, jeg godt kan lide ved B&H, og som også er grunden til, at butikken er blevet legendarisk blandt professionelle fotografer: (1) De lagerfører enhver tænkelig, lillebitte dims, uanset hvor ubetydelig den forekommer. Har du mistet din ægte Nikon-linsebeskytter? De har den, og i flere størrelser. Eller skulderremmen til dit kamera med det broderede Canon-logo? Sådan en har de også. Eller det lille dæksel, som beskytter knapperne på din fjernudløser? Også det har de. (2) Ringer man til dem, får man en rigtig fotograf i røret, og det er min erfaring, at de er hamrende reelle i deres råd om, hvad man skal købe. Jeg har prøvet at ringe til dem om et konkret produkt, hvor sælgeren anbefalede mig et bedre – og billigere. Det er ikke daglig kost. Og sidst, men ikke mindst, (3) deres priser er særdeles konkurrencedygtige (mildt sagt). Skulle du nogensinde komme til New York, så besøg butikken. Den er fantastisk. Som et Disneyland for fotografer. Jeg kunne bruge en hel dag der (har gjort det). Det er brave folk. Nå, mon nu snydeoverskrifterne fortsætter på næste side? Det kan du bande på!
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 1, 2. UDG OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.