Hvis du gør det her forkert, går det i baglås

Denne sides overskrift er ikke så god som den forrige, men nu er vi kun én side fra det egentlige kapitel, så jeg er begyndt at trappe ned. Når du bladrer i denne bog, vil du se bunker af billeder af Nikon-, Canon- og Sony-kameraer, og så vil du nok tænke, at jeg er gift med de tre mærker. Og du har helt ret. Men resten af verden er åbenbart også gift med de tre mærker, så derfor ser man uundgåeligt masser af billeder af dem. Men hvad så, hvis du ikke har et Nikon-, Canon- eller Sony-kamera? Ingen panik. De fleste teknikker i denne bog dur til et hvilket som helst spejlreflekskamera eller digitalt kompaktkamera. Så fotograferer du med et Olympus, Panasonic eller Pentax, skal du blot se bort fra, at der er et Nikon, Canon eller Sony på billedet.

Denne bog handler om at lære at tage markant bedre billeder – ikke om, hvordan man indstiller sit Nikon, Canon eller Sony. Men da de fleste bruger Nikon, Canon eller Sony, vil jeg som regel illustrere med det ene eller andet kamera eller med deres menuer. Så hvis jeg taler om hvidbalance og illustrerer det med hvidbalancemenuen fra et Canon-kamera, og der ikke står Canon på dit kamera, skal du blot tage en dyb indånding og sige til dig selv: "Det er helt i orden. Mit [indsæt navnet på dit kamera her] har også en hvidbalancemenu, som ligner den her meget." Husk, at det handler om at vælge den rette hvidbalance og ikke om præcis, hvilke knapper man skal trykke på. Hvis vi var ude at fotografere i det virkelige liv, havde vi nok alligevel ikke ens kameraer.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 1, 2. UDG OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.