Nu begynder alvoren

Jeg har godt nyt: Ikke nok med, at det er slut med snydeoverskrifterne, du kan også glæde dig over, at fra nu af er bogen ikke sølet ind i den inspirerende (platte) humor, du måtte stride dig gennem på de første sider. Nå ja, på introduktionssiden til hvert nyt kapitel har jeg lidt af det, men det er kun en enkelt side, som er hurtigt overstået. Mine bøger har altid haft "oplysende" kapitelintroduktioner (skrevet i en halvbrandert), og kapitlernes navne er ofte inspireret af film, sangtitler eller bandnavne (det rigtige kapitelnavn står så under fupnavnet). En af grundene til det er, at jeg indimellem har behov for at skrive noget, der ikke indeholder ordene lukker, blænde eller stativ. En bog som denne er svær at krydre med personlighed (hvis man ellers kan kalde det det), og da resten af bogen består af mig, som fortæller, hvad du har brug for at vide, er der ikke meget tid til at markedsføre min humor.

Faktisk er der i hele mit liv ikke meget tid til min særlige humor, så jeg sniger den ind dér. Jeg har så lidt af den. Husk i det videre forløb på, at jeg giver dig tips, som jeg ville have gjort det til en fotokammerat, og at det ofte vil være noget med at trykke på en bestemt knap eller ændre en indstilling og ikke en bunke begrundelser for hvorfor. Når du først er begyndt at opnå forbløffende resultater med dit kamera, finder du nok selv ud af at købe én af de der "fortæl mig det hele"-bøger om digitale kameraer. Jeg håber meget, at denne bog vil vække din begejstring for fotografering ved at give dig et indblik i, hvordan profferne får deres imponerende skud i kassen, og lære dig at opnå de resultater, du har drømt om. Så se at få pakket dit grej. Tiden er inde til at drage ud på vores fototur.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 1, 2. UDG OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.