Et kuglehoved gør livet lettere

Her er en vigtig tilføjelse: Køber du et professionelt stativ, får du kun stativet med i købet. Der medfølger ikke et hoved som til de billigere stativer, så det skal du købe separat (for resten så handler det der kuglehoved-halløj ikke nødvendigvis om at tage skarpere billeder, men om at slippe for nervesammenbrud, så det er ikke en uvæsentlig tilføjelse).

Kuglehoveder er vidunderlige, fordi de med blot et enkelt greb giver dig mulighed for at positionere og tage sigte med kameraet i alverdens vinkler (hvilket du vil finde ud af, er en stor fordel). Og frem for alt så sørger kvalitetskuglehoveder for at låse dit kamera godt fast, så det ikke "kryber" (hælder langsomt i den ene eller anden retning), efter at du har indstillet det. Ligesom stativer er et kvalitetskuglehoved dog ikke billigt, men køber du et godt ét, bliver du forelsket i det.
Scotts indkøbstips:
  1. Manfrotto 498RC4 Midi Ballhead (ca. kr. 800 – set på edbpriser.dk)
  2. Oben BC-139 Ball Head (ca. $150 hos B&H)
  3. Really Right Stuff BH-40 LR Ballhead (ca. kr. 3.000 – set hos goecker.dk)
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 1, 2. UDG OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.