Tryk ikke på udløseren (brug fjernudløser)

Ja, nu slæber du rundt på et stativ, men dine billeder er allerede blevet meget skarpere. Endnu ikke knivskarpe, men meget skarpere. Hvordan kommer du så et trin videre? Med en trådudløser. Du kobler et kabel til dit digitalkamera (eller i hvert fald til de fleste halv- eller helprofessionelle digitale spejlreflekskameraer) – et kabel med en knap i den anden ende. Når du så trykker på knappen for enden af kablet, tager det et billede – altså uden at du skal trykke på udløseren på selve kameraet.

Og hvorfor er dét nu væsentligt? Tro det eller ej, men det er det. For når du trykker på kameraets udløser, bevæger det sig lige præcis så meget, at det forhindrer dit billede i at blive knivskarpt. Det lyder måske som en bagatel, men den bagatel er større, end den lyder. Det er lettere, end du tror, og tilmed er de fleste kameraer i dag indrettet til trådløs fjernbetjening, endda til overkommelige priser. Nu har dine billeder så lige fået yderligere en grad skarphed.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 1, 2. UDG OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.