Brugergrænsefladen

Outlook er jo et personligt planlægningsværktøj, og har derfor mange forskellige visninger alt efter om du er i gang med at sortere din post, håndtere aftaler i din kalender eller opgaver i din opgaveliste, skrive noter eller hvad du nu er i gang med. Øverst i skærmbilledet vises båndet, hvis indhold ændrer sig alt efter de elementer, du arbejder med. Indholdet under fanen Startside er fx forskelligt, når du arbejder med henholdsvis mail, kalender, kontaktpersoner eller opgaver.

Som standard vil Outlook vise indholdet af din indbakke, men som du kan se i illustrationen ovenover, kan du i samme vindue få vist en kalenderoversigt, en opgaveliste og meget, meget mere.

Set fra venstre mod højre ses først navigationsruden, der viser en oversigt over mapper i den aktuelle visning. Derefter kommer meddelelseslisten og læseruden, der indeholder dine meddelelser og en forhåndsvisning af selve meddelelsen, så du er fri for at åbne meddelelsen for at læse den. Længst til højre har jeg valgt at vise opgavepanelet med en kalenderoversigt og en opgaveoversigt.

I det nederste del af navigationsruden ses genveje til de forskellige mapper i Outlook. På ovenstående illustration vises genveje til mapperne Post, Kalender, Kontaktpersoner og Opgaver, og derefter vises tre genveje som ikoner (det er genvejene Noter, Mappeliste og Genveje). Under navigationsruden ses Outlooks statuslinje, der dels giver dig forskellige oplysninger om den aktuelle mappe og dens opdateringsstatus, og dels giver mulighed for at skifte mellem normalvisning og læsevisning samt forstørre eller formindske visningen i læseruden.
Da der som nævnt er rigtig mange forskellige måder at vise de forskellige elementer i Outlook på, skal du ikke bekymre dig, hvis du ikke lige har de samme elementer på skærmen, som du kan se i illustrationerne i dette hæfte.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL OUTLOOK 2010 FOR ALLE OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.