Båndets knapper

I båndet findes mange forskellige slags knapper, der opfører sig lidt forskelligt. Nogle knapper kan du blot klikke på for at vælge den pågældende funktion, som fx knappen Ny e-mail under fanen Startside i mappen Post. Nogle knapper fungerer som genveje til udvidede menuer, hvori du kan foretage yderligere valg. Disse knapper er udstyret med en lille pil nederst – et eksempel på dette er knappen Nye Elementer under fanen Startside. 

Andre knapper er todelte, som fx knappen Skriftfarve under fanen Meddelelse, når du arbejder i et meddelelsesvindue i Outlook. Med disse kan du enten klikke på selve knappen for at vælge den senest brugte indstilling, eller du kan klikke på den lille pil til højre for knappen for at vælge en ny indstilling.

Derudover findes der lidt mere specielle knapper i nogle faner – bl.a. rullemenuer og gallerier. I mappen Post under fanen Vis finder du fx galleriet Indstillinger for arrangement, der i et stort område viser eksempler på de forskellige måder at sortere dine mails på. Du kan bladre mellem de forskellige muligheder ved hjælp af pileknapperne i højre side af galleriet, eller få vist hele galleriet på en gang ved at klikke på knappen Mere under pileknapperne.

I mange af båndets funktionsgrupper er der nederst til højre i gruppens felt placeret et lille diagonalt pile-ikon. Dette ikon kaldes Vis dialog, og giver adgang til mere avancerede indstillinger, der er relateret til den pågældende funktionsgruppe. Når du trykker på pile-ikonet, vil indstillingerne åbnes i et nyt, lille vindue.
Hvis du placerer musemarkøren et vilkårligt sted i båndet, kan du ved hjælp af musens scroll-hjul bladre mellem de forskellige faner uden at skulle klikke på hver enkelt fane.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL OUTLOOK 2010 FOR ALLE OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.