Båndet

Øverst i alle Office-programmerne findes en bjælke med knapper, der går på tværs af skærmen. Denne bjælke kaldes båndet og indeholder næsten alle de funktioner, programmerne indeholder. Båndets funktioner er inddelt i en række faner, som er placeret øverst, over de andre knapper. 

Når du har valgt en fane i båndet, vil du få vist de funktioner, der hører under. Funktionsknapperne er underinddelt i små grupper, der vises som felter ved siden af hinanden i båndet. Navnet på hver funktionsgruppe står skrevet nederst i båndet, så du hurtigt kan finde de værktøjer, du leder efter.

Båndets udseende tilpasser sig automatisk efter størrelsen på programvinduet og din skærm. Hvis du arbejder med et lille vindue, vil knapperne reduceres i størrelse til små ikoner. Forstørrer du vinduet, vil du se langt flere knapper, udstyret med tilhørende tekstbeskrivelser. De forskellige slags knapper i båndet kan du læse mere om på næste side.
Båndet er opbygget således, at de mest grundlæggende funktioner er samlet i fanerne længst mod venstre. Efterhånden som du dykker ned i de mere avancerede funktioner, bevæger du dig længere mod højre.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ STYR PÅ TEKSTBEHANDLING MED WORD 2010 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.