Kontekstafhængige faner

Udover de faner, der normalt vises øverst i båndet, findes der en række skjulte faner, der kun er synlige, når du arbejder med specifikke opgaver i Word. Disse kontekstafhængige faner er skjult det meste af tiden så de ikke optager unødvendig plads, men kommer frem, når du skal bruge dem.

Fanerne bliver synlige, lige så snart du vælger et element i dit dokument, som der findes ekstra muligheder for at ændre. Hvis du fx markerer en tabel, vil de to tabelværktøjsfaner Design og Layout blive synlige til højre for de øvrige faner i båndet. Når fanerne er synlige, kan du blot klikke på dem for at få adgang til de funktioner, de indeholder. 

Kontekstafhængige faner bruges udover tabeller også til fx billeder, figurer, diagrammer, mm. 

Kontekstafhængige faner er i faneoversigten markeret med en farve, der gør det let at kende forskel på disse og de normale faner. Samtidig angiver et navn over fanerne, hvilke værktøjer de dækker over.
Bemærk, at de kontekstafhængige faner bliver skjult igen, lige så snart du fjerner markeringen af det objekt, du arbejder med.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ STYR PÅ TEKSTBEHANDLING MED WORD 2010 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.