Dokumentruden

Dokumentruden er det største område i Word, der er placeret midt på skærmen. Her vises det dokument, du i øjeblikket arbejder med. Hvis du arbejder med flere dokumenter, vil hvert af dem befinde sig i et selvstændigt vindue.

Til højre og i bunden af dokumentruden vil du se et rullepanel, hvis dit dokument fylder mere, end hvad der kan vises på skærmen. Ved at trække i rullepanelet kan du ændre din position i dokumentet, og derved navigere rundt i dit arbejde. Hvis du højreklikker på rullepanelet, åbnes en genvejsmenu, der hurtigt lader dig springe til forskellige placeringer i dokumentet.

I dokumentruden kan du få vist linealer, der både angiver hvor du befinder dig i dokumentet, og desuden kan bruges til at justere margener, indrykninger og tabulatorer. For at vise eller skjule linealerne skal du åbne fanen Vis og markere afkrydsningsfeltet Lineal i gruppen Vis. Du kan læse mere om brugen af linealer senere i hæftet, på siderne Margener og Tabuleringer.

I gruppen Vis kan du markere afkrydsningsfeltet Gitterlinjer. Så vil du få vist et gitter som baggrund til dit dokument, hvilket kan være til hjælp, når du skal placere og justere grafiske objekter som billeder, diagrammer og tabeller.
Har du brug for at ændre, hvilken måleenhed der bruges til linealerne, kan du klikke på Filer > Indstillinger > Avanceret > Vis, og herefter ændre indstillingen Vis mål i enheder af. I samme indstillingsmenu kan du vælge at skjule rullepanelerne i Word ved at fjerne markeringerne i afkrydsningsfelterne Vis vandret rullepanel og Vis lodret rullepanel.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ STYR PÅ TEKSTBEHANDLING MED WORD 2010 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.