Navigationsruden

Du kan bruge navigationsruden i venstre side af Word-vinduet både til at finde rundt i store dokumenter og til at omorganisere dine dokumenter ved at trække og slippe hele afsnit eller sektioner i dokumenter. Desuden kan du søge efter indhold i dit dokument.

For at vise eller skjule navigationsruden skal du åbne fanen Vis, og i gruppen Vis klikke på afkrydsningsfeltet Navigationsrude. Selve navigationsruden har tre faner, Overskrifter, Sider og Resultater. 

I fanen Overskrift får du vist en oversigt over overskrifter i dit dokument. Du kan klikke på en overskrift for at springe til den med det samme. Du kan også trække overskrifter rundt for at omplacere afsnit i dit dokument. For at anvende fanen Overskrift skal du bruge overskriftstypografier, når du skriver dit dokument – læs mere senere i hæftet på siden Typografier.

Fanen Sider viser en liste med miniatureudgaver af hver enkelt side i dokumentet. For at springe til en side kan du blot klikke på den i listen.

Med søgebjælken øverst i ruden kan du søge efter specifikke ord eller sætninger i dit dokument. Rudens faner vil derefter markere de sider eller afsnit, der indeholder dine søgeord. Vil du have vist de konkrete sætningsresultater, kan du finde dem i den sidste fane, Resultater.
Du kan foretage mere avancerede søgninger ved at klikke på forstørrelsesglas-ikonet yderst til højre i søgefeltet. Her kan du bl.a. søge efter billeder, tabeller, kommentarer og fodnoter, og specificere dine søgeord yderligere med valget Avanceret søgning.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ STYR PÅ TEKSTBEHANDLING MED WORD 2010 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.