Statuslinjen

I bunden af skærmen finder du programmets statuslinje, hvor du kan se forskellige oplysninger om dit dokument og ændre visningstilstand og forstørrelsesgrad.

I venstre side af linjen kan du som standard se sidetal (side 1 af 1), antal ord i dokumentet og den nuværende status for stave- og grammatikkontrol.

I højre side af statuslinjen finder du genveje til visningerne Udskriftslayout, Fuldskærmslæsning og Weblayout. Til højre for de tre ikoner befinder zoomskyderen sig, som du kan trække i for at ændre forstørrelsen af dit dokument. Ved siden af skyderen vises det nuværende zoom-niveau i procent.

Hvis du højreklikker i statuslinjen, kan du vælge hvilke oplysninger du vil have vist – vælg fx Sektion for at få vist hvilken sektion du er i.
Hvis du klikker på de forskellige ikoner i venstre side af statuslinjen, vil du se, at de fungerer som genveje. Hvis du fx klikker på sidetallet, vil navigationsruden blive vist eller skjult. Klikker du på antallet af ord i dokumentet, vil dialogboksen Ordoptælling blive vist, og klikker du på det aktuelle sprog, så kan du vælge korrektursprog for den markerede tekst.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ STYR PÅ TEKSTBEHANDLING MED WORD 2010 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.