Hvad er spam

Spam er ikke en virus, men spam kan dog være temmelig irriterende, når man bliver ramt af den. Spam er, som oftest, mails der har til formål at reklamere for et eller andet. Irritationen består udelukkende i antallet af unyttige e-mails der kommer i din mailboks. Din adfærd på nettet er direkte bestemmende for hvor meget spam du modtager.

Der findes således en række reklamer på nettet, hvor du bliver bedt om at svare på en undersøgelse, og bagefter bliver du bedt om at oplyse din e-mailadresse, hvis du vil have muligheden for at vinde en præmie. Herefter bliver din e-mail videreformidlet til en række distributører af spam-mails.

Hvis du siger ja til nyhedsbreve fra forskellige websider, er risikoen for at din e-mailadresse videredistribueres, naturligvis også til stede. Så du skal være påpasselig med, hvilke websider du udleverer din e-mailadresse til, hvis du ønsker at undgå spam.

En rigtig god idé er at oprette en gratis mailadresse hos f.eks. Yahoo, Jubii eller en anden gratis mailtjeneste. Benyt så denne e-mailadresse til alle de nyhedsbreve og automatiske påmindelser, som du siger ja til på nettet. På den måde kan du holde din officielle e-mail fri for alle disse henvendelser. Hvis du så på et tidspunkt begynder at drukne i spam i din gratis e-mail-boks, kan du bare nedlægge den midlertidige mail-konto igen. Og evt. oprette en ny med en ny mailadresse. 
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ STYR PÅ SIKKERHEDEN I WINDOWS 10 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.