Når dine børn går på nettet

Hvis du har børn, der går på nettet, vil der naturligvis være flere risici, du skal være opmærksom på.

Det bedste er naturligvis, at du tager en god snak med dit barn om sikkerhed og privatliv på nettet. Dels for at lære barnet hvordan man forebygger forskellige virus- og malware-angreb, men også for at sikre dig, at barnet får et grundlæggende kendskab til hvilke rettigheder og hvilket ansvar man har, når man benytter forskellige sociale tjenester som f.eks. Facebook.

Tal åbent med dit barn om dets brug af nettet, og om hvordan du kan følge med i brugen, uden samtidigt at krænke barnets privatliv.

Med Windows-funktionen Familiesikkerhed har du også mulighed for direkte at opsætte forskellige begrænsninger for dit barns brug af internettet, ligesom du kan følge med i, hvilke sider dit barn besøger på nettet. Jeg kommer nærmere ind på alt dette i kapitlet Anvend Familiesikkerhed.
Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan sikre dit barns adfærd på nettet, kan du læse meget mere om dette i vores udgivelse Beskyt dit barn på nettet, som kan findes på vores hjemmeside, www.libris.dk
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ STYR PÅ SIKKERHEDEN I WINDOWS 10 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.