Få styr på adgangen til din Windows 10

I Windows 10 kan du ændre på en række indstillinger for din konto og adgang:

Åbn appen Indstillinger fra Start-menuen og vælg Konti. Du kan også holde Windows-tasten nede og taste I for at åbne Indstillinger.

I Konti har du mulighed for at ændre på dine kontoindstillinger. Dine oplysninger, det øverste punkt på menuen i Konti, vil automatisk være valgt. Hvis du har knyttet en Microsoft-konto til din Windows 10, vil denne konto nu kunne ses i højre side af skærmbilledet. Du kan logge af din Microsoft-konto ved at klikke på Log på med en lokal konto i stedet.

Hvis du klikker på Administrer min Microsoft-konto, vil din konto hos Microsoft blive åbnet i den browser, du har valgt skal være standard i Windows 10 (hvis du ikke har valgt en browser, vil Edge være standardbrowser), og du vil så kunne foretage yderligere indstillinger online. Det kan du læse mere om på næste side.

Under Opret et billede kan du vælge at ændre dit kontobillede ved at klikke på Søg efter et, eller oprette et nyt billede, hvis du ikke allerede har et kontobillede, ved at klikke på Kamera (det kræver naturligvis, at din pc har et webcam).
Du kan ændre standardapps i Windows 10 ved at åbne Indstillinger, klikke på System og vælge Standardapps, i menuen til venstre. Her kan du f.eks. vælge, hvilken app der skal være din standardbrowser. Men her du kan også klikke på Vælg standardapps efter filtype, og vælge hvilke programmer der som standard skal åbne bestemte filtyper.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ STYR PÅ SIKKERHEDEN I WINDOWS 10 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.