Opgradér til macOS Sierra

Hvis du endnu ikke har installeret det nye styresystem macOS Sierra på din computer, er det bare med at komme i gang. Installeringen er nem at udføre, helt gratis, og giver dig en masse nye funktioner og optimeringer på din computer. Og så er du klar til at kaste dig ud i resten af dette hæftes vejledninger, som tager udgangspunkt i det nye styresystem.

For at opdatere til macOS Sierra skal du trykke på Apple-ikonet allerøverst til venstre på skærmen og vælge App Store. I det nye vindue vælger du øverst til højre Opdateringer.

Øverst i vinduet vil du se en sektion, som er dedikeret til macOS Sierra. Her trykker du bare Hent for at påbegynde overførslen af installationsfilerne. Indtast koden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.

Når overførslen er færdig, vil der vise sig et vindue på skærmen, som guider dig igennem resten af de simple skridt i installationsprocessen. Til sidst vil din computer genstarte og bruge nogle minutter på at få de sidste filer på plads – og så er du klar til at bruge det nye styresystem.

Du vil stadig have adgang til alle dine filer og programmer efter opgraderingen.
Er du i tvivl om, hvilket styresystem din computer kører, kan du trykke på Apple-ikonet allerøverst til venstre på skærmen og vælge Om denne Mac. Så vises et lille vindue, hvor navnet på dit styresystem står skrevet øverst.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ MERE UD AF MAC – MACOS SIERRA OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.