Docken

Allernederst på din skærm finder du docken, der består af en vandret række af programikoner. Du kan se programmernes navne ved at lade musen hvile over hvert af ikonerne.

Klikker du på et af ikonerne, vil det pågældende program med det samme åbnes. Når et program er aktivt, vil du se en lille sort prik under programikonet. 

Det er ikke alle din computers programmer, der befinder sig i docken. Hvis du åbner et program, som ikke befinder sig i docken, vil dets program-ikon dog vise sig til højre for dine dock-programmer for at angive, at programmet er aktivt. Ikonet forsvinder igen, når du lukker programmet ned.

Som udgangspunkt er docken fyldt med programmer, der følger med til din Mac. Har du lyst, kan du selv tilpasse docken, så den kun indeholder genveje til de programmer, du selv bruger oftest.

For at fjerne et program fra docken trækker du bare dets ikon ud i papirkurven yderst til højre. Vil du føje et nyt program til docken, skal du først finde det i Finder eller Launchpad, og derefter trække det ned på en plads i docken.
Programmet Finder vil altid være aktivt, og kan ikke fjernes fra docken.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL FÅ MERE UD AF MAC – MACOS SIERRA OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.