Opkaldstyper på Skype

Med Skype har du mulighed for at foretage flere forskellige typer af opkald:
  • Skype til Skype-opkald er den klassiske type af opkald. Her kan du foretage et video- eller taleopkald til en af dine venner eller kontakter på Skype. Skype til Skype-opkald er helt gratis, og du kan foretage opkald til dine venner overalt på kloden. Du kan endda foretage sådan et opkald, selvom din ven ikke er på Skype; så skal du blot sende vedkommende et link til din samtale.
  • Hvis du vil foretage et Skype-opkald til en mobil- eller fastnet-telefon, kan det også lade sig gøre. Det kræver dog at du enten har tilkøbt Skype-kredit eller tegnet et abonnement. Hvis du benytter Skype som din primære telefonløsning, kan du overveje at tilkøbe et Skype-telefonnummer. Så kan dine kontakter ringe til din Skype, som om det var en almindelig telefon.
  • Du kan benytte Videoopkald for grupper, hvis du ønsker at have en samtale med flere familiemedlemmer eller venner på én gang, eller hvis du ønsker at holde et online-møde med forretningsforbindelser eller kollegaer. Det er også helt gratis.
  • Hvis du ikke ønsker at foretage et opkald, kan du i stedet benytte dig af Skypes Chat-funktion. Her kan du føre hurtige tekstbaserede samtaler med dine venner, lidt i retning af sms-beskeder. Her har du også mulighed for at benytte dig af forskellige humør-ikoner og såkaldte mojis.
  • En måske overset funktion i Skype er Skærmdeling. Med Skærmdeling kan du f.eks. præsentere dine ting for andre mødedeltagere i et gruppe-videoopkald, eller du kan vise en ven hvordan man løser et problem på din pc.
  
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL SKYPE OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.