Din konto på Skype

Når du er oprettet som bruger på Skype, har du mulighed for at logge på din konto på Skypes hjemmeside for at få adgang til, og evt. ændre på, de forskellige indstillinger for din konto. Her har du også adgang til ekstra tjenester til din konto, som f.eks. et Skype-telefonnummer, Skype-kredit mv. Gå ind på siden https://www.skype.com/da/ i din browser. Klik så på knappen Log på, i øverste højre hjørne af websiden. I menuen, der kommer til syne, klikker du nu på Min konto. På siden Log på angiver du den mail-adresse (eller det telefonnummer), som du knyttede til din Skype-konto, da du oprettede den. Indtast herefter din adgangskode og klik på knappen Log på. Du kommer nu ind på siden Min Skype-konto. I venstre side kan du klikke på billedet med dit navn for at gå til din Profil-side på Skype, hvor du bl.a. kan føje flere oplysninger til din konto. Herunder finder du links til køb af Skype-kredit og Skype-abonnementer. Nederst til venstre findes yderligere tre links:
  • På siden Faktureringsoplysninger kan du oprette de personlige oplysninger, der er nødvendige, hvis du ønsker at tilkøbe tjenester på Skype. Dvs. adresse, betalingsoplysninger mv. Her har du også for fremtiden adgang til din købshistorik hos Skype.
  • Rediger profil fører dig til din profilside, på samme måde, som hvis du klikker på dit profilbillede foroven.
  • På siden Kontoindstillinger har du mulighed for at ændre adgangskoden til din Skype-konto og/eller din Microsoft-konto, hvis det er den samme konto/mail-adresse, du benytter til alle dine Microsoft-tjenester.
Til højre på siden, under Administrer funktioner, har du desuden adgang til at tilvælge yderligere funktioner i forbindelse med din Skype-konto. Jeg kommer nærmere ind på de forskellige muligheder på siden Min konto i de efterfølgende artikler.

SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL SKYPE OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.