Opkaldspriser på Skype

Det kan måske være lidt uoverskueligt med de mange priser på opkald, der findes på Skype. Men generelt er det billigere at tegne et abonnement end at købe Skype-kredit. Hvis du har et Office 365-abonnement, kan du endda benytte dig af en række endnu billigere abonnementer.

Hvis du benytter Skype-kredit til opkald til en fastnettelefon i Danmark, er prisen 15,5 øre per minut, medens prisen for opkald til en mobil er 67,2 øre i minuttet. Herudover kommer et tilslutningsgebyr på hhv. 27,2 øre og 28,3 øre. Skal du ringe til udlandet, er prisen til USA f.eks. 15,5 øre per minut, uanset om det er til en mobil- eller fastnettelefon. Her er tilslutningsafgiften også 27,2 øre. Det vil sige at det faktisk er billigere at ringe til USA. Omvendt forholder det sig med prisen på en sms, hvor den er 67,1 øre per sms til USA mod 27,2 øre for en sms til Danmark.

Du kan tegne et abonnement med 100 minutters tale til både mobil- og fastnettelefoner i Danmark til kr. 24,38 om måneden, mens du for samme beløb kan tegne et abonnement med ubegrænset taletid til alle fastnettelefoner i Danmark. Her er USA også billigere, idet et abonnement med ubegrænset taletid til både mobil- og fastnettelefoner i USA ligeledes koster kr. 24,38 per måned.
Hvis du har abonnement på Office 365, har du desuden automatisk ret til 60 minutters telefonopkald, også kaldet Skype-minutter, hver måned. På næste side kan du se hvordan du kan aktivere dine Skype-minutter.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL SKYPE OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.