Køb et telefonnummer

Hvis du ønsker at andre skal kunne ringe til din Skype fra en mobil- eller fastnettelefon, kræver det at du tilkøber et telefonnummer.

Når du har et dansk telefonnummer på din Skype-konto, kan andre personer i Danmark ringe til din Skype til dansk lokaltakst, og det betyder ikke noget hvor du end befinder dig i verden. Du kan på samme måde tilkøbe lokale numre i mere end 20 andre lande, hvis du har behov for det.

Prisen på et telefonnummer til din Skype-konto ligger på kr. 152,13 for 3 måneder eller kr. 429,14 for 12 måneder.

Hvis du ønsker at tilkøbe et nummer, kan du gå ind på siden Min konto, på Skypes hjemmeside. Her skal du klikke på knappen Skype-nummer, under Administrer funktioner. På siden Funktioner skal du så klikke på knappen Få et Skype-nummer. Du vil nu få et forslag til dit nye nummer. Hvis du er tilfreds, kan du bare klikke på Fortsæt, for at gå videre til betaling for nummeret. Hvis du ønsker se andre forslag til et nummer, kan du i stedet klikke på Se andre numre i området, for at få en liste med tilgængelige numre. Du kan også prøve at vælge Opret et personligt tilpasset nummer, hvis du f.eks. ønsker at dit nye nummer skal ligne de telefonnumre du allerede har. Du får så mulighed for at indtaste en talkombination, som Skype efterfølgende vil forsøge at matche med sine forslag.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL SKYPE OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.