Hvad skal vi bruge OneNote til?

Hvorfor er nogle mennesker så begejstrede for OneNote, når vi nu har Word, og hvad er OneNote i det hele taget?

OneNote er en elektronisk notesblok, endda en meget professionel og moderne notesbog, som alle hurtigt lærer at bruge. OneNote er fantastisk til både at gøre notater i og organisere alle dine noter med. Noterne er nemme at lave, hurtige at åbne og lukke, nemme at flytte rundt med og ikke mindst finde rundt i.

Overblikket er ikke begrænset til din egen computer. Du kan dele dine OneNote-notater både med din smartphone og med vennerne, studiegruppen eller arbejdsgruppen. Du kan samarbejde med andre Office-programmer, fx Outlook, men OneNote fungerer fint også uden andre Office-programmer.

Alt i alt: OneNote fungerer til madopskriften, til studiet, til jobbet; alle steder, du gerne vil have styr på dine notater eller på din viden i det hele taget.


SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL ONENOTE FOR ALLE - OFFICE 365 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.