Startskærmen

Når du starter Excel, vil du blive præsenteret for programmets startskærm, som byder på en række muligheder for at oprette nye tomme projektmapper, oprette en projektmappe med udgangspunkt i en af de mange skabeloner, eller for at åbne tidligere projekter.

Det er altså fra startskærmen, at arbejdet i Excel begynder, hvad enten du vil arbejde med en af dine seneste filer, åbne en ældre fil, oprette en ny fil eller benytte en af de mange tilgængelige skabeloner som basis for dit arbejde.

Hvis du hellere vil have, at programmet skal starte med en ny, tom projektmappe, og derved springe startskærmen over, skal du klikke på Filer øverst til venstre for at åbne Backstagevisning, vælge Indstillinger, og derefter fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Vis startskærmen, når programmet starter.

Startskærmen i Excel på Mac-computere har ikke de tre nederste menupunkter: Konto, Feedback og Indstillinger. Indstillinger gemmer sig oppe i venstre hjørne af topmenuen under fanen Excel. Og fanen Filer, som åbner backstagevisning, er forsvundet og erstattet af et lille hus-ikon i værktøjslinjen Hurtig adgang. Det kan du læse mere om et par sider fremme.

SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL EXCEL 2019 – OFFICE 365 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.