Værktøjslinjen Hurtig adgang

Helt øverst til venstre over båndet finder du værktøjslinjen Hurtig adgang, der indeholder et par af de mest brugte funktioner. Dette område indeholder bl.a. en automatisk lagringsfunktion, som du kan slå til og fra, og som blot forudsætter at din projektmappe er gemt på OneDrive. Har du slået funktionen til, gemmes dokumentet løbende, efterhånden som du ændrer i det. Derudover finder du knapperne Gem, Fortryd og Annuller Fortryd.

Du kan selv føje flere funktioner til værktøjslinjen, så du altid har nem adgang til dem. Højreklik på den knap i båndet, som du vil føje til værktøjslinjen, og vælg derefter Føj til værktøjslinjen Hurtig adgang i genvejsmenuen. Et nyt lille ikon i værktøjslinjen Hurtig Adgang vil nu repræsentere funktionen. Hvis du vil fjerne en funktion igen, er det nemmest blot at højreklikke på dens ikon i værktøjslinjen, og derefter vælge Fjern fra værktøjslinjen Hurtig adgang.

Du kan også bruge knappen Tilpas værktøjslinjen Hurtig adgang (et nedadvendt pile-ikon), som du finder umiddelbart til højre for selve værktøjslinjen. Her kan du fra en liste vælge mellem en række af de mest anvendte funktioner, som du kan føje til værktøjslinjen. Vælger du Flere kommandoer på listen, får du vist en komplet liste af funktioner i programmet, der kan tilføjes linjen.

Listen er inddelt i forskellige kategorier, du kan vælge mellem med rullemenuen Vælg kommandoer fra øverst til venstre. Når du har valgt en kategori, kan du tilføje funktioner ved at vælge dem i listen til venstre, og herefter anvende knappen Tilføj >>. Til sidst afslutter du med OK.

For Mac-brugere er der også et lille hus-ikon i værktøjslinjen Hurtig adgang. Knappen hedder Hjem, men må ikke forveksles med fanen Hjem i båndet. Knappen Hjem åbner Backstagevisning i Excel på Mac, mens man på en Windows-computer i stedet skal klikke på fanen Filer i båndet.

SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL EXCEL 2019 – OFFICE 365 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.