Båndets knapper

I båndet findes mange forskellige slags knapper, der opfører sig lidt forskelligt. Nogle knapper kan du blot klikke på for at vælge den pågældende funktion, som fx knappen Fed skrift under fanen Hjem. Nogle knapper fungerer som genveje til udvidede menuer, hvori du kan foretage yderligere valg. Disse knapper er udstyret med en lille pil nederst – et eksempel på dette er knappen Formatér i gruppen Celler under fanen Hjem.

Andre knapper er todelte, som fx knappen Skriftfarve under fanen Hjem. Med disse kan du enten klikke på selve knappen for at vælge den senest brugte indstilling, eller du kan klikke på den lille pil til højre for knappen for at vælge en ny indstilling.

Derudover findes der lidt mere specielle knapper i nogle faner – bl.a. rullemenuer og gallerier. I Excel finder du fx gallerierne Diagramtypografier eller Tabeltypografier under den kontekstafhængige fane Design, når du har markeret et diagram eller en tabel. Her finder du i et stort område eksempler på de forskellige typografier. Du kan få vist hele galleriet på en gang ved at klikke på knappen Mere til højre.

I nogle af båndets grupper er der nederst til højre i gruppen placeret et pile-ikon (se billede). Dette ikon kaldes Dialogboksstarter, eller Vis dialog, og giver adgang til mere avancerede indstillinger, der er relateret til den pågældende gruppe. Når du klikker på pile-ikonet, vil indstillingerne åbnes i et selvstændigt vindue eller i en opgaverude.

Hvis du placerer musemarkøren et vilkårligt sted i båndet, kan du ved hjælp af musens scroll-hjul bladre mellem de forskellige faner uden at skulle klikke på hver enkelt fane.

SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL EXCEL 2019 – OFFICE 365 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.