Otte ting du ville ønske, du havde vidst …

1. Sådan fungerer denne bog: I princippet er vi to ude at fotografere sammen, og jeg giver dig de samme tips og gode råd og indvier dig i de teknikker, jeg gennem årene har suget til mig fra de dygtigste professionelle fotografer. Men når jeg er sammen med en god ven, dropper jeg alt teknikbøvlet. Så hvis du for eksempel stiller mig spørgsmålet: "Du, Scott, jeg kunne godt tænke mig et lækkert blødt og behageligt lys. Hvor langt væk skal jeg så placere denne softboks?", vil jeg ikke holde et længere foredrag om lysforhold eller blitztilbehør. I det virkelige liv vil jeg blot sige: "Flyt den så tæt på motivet, du kan, uden at den kommer med på billedet. Jo tættere du kommer på, desto blødere og behageligere lys". Sådan vil jeg kort og godt sige. Uden omsvøb. Så det gør jeg her.

2. Her tages tråden op fra bind 3
(de tidligere bøger i denne serie burde have heddet 1. del, 2. del og 3. del i stedet for bind 1, 2 og 3, så derfor kalder jeg denne bog for 4. del), og den består af de ting, læserne af bind 3 har efterlyst at lære om som det næste. I kapitlet om dit kameras "hot shoe" kommer jeg for eksempel ikke ind på, hvad du skal bruge blitzens grupper til, for det fortalte jeg allerede i blitzkapitlet i bind 3. Her går vi derimod skridtet videre og ser på en masse nye ting. Bør du så anskaffe bind 1, 2 og 3, før du læser denne bog? Det er ikke tvingende nødvendigt, men det vil bestemt heller ikke genere mig, hvis du gør det. Lagde du i øvrigt mærke til formuleringen her? Et meget mildt og...

SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 4 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.