… før du begyndte at læse denne bog!

... blidt salgsfremstød - overbevisende uden at være anmassende. Nå, spøg til side. Hvis du bruger ekstern blitz eller atelierlys, er det en god ide som minimum at have læst bind 2 og 3, da de pågældende kapitler i denne bog forudsætter, at du har kendskab til det mest basale fra bind 2 og 3.

3. Somme tider skal du købe ting. Denne bog er ikke ude på at sælge dig noget, men før du læser videre, skal du være klar over, at professionelle resultater ofte kræver grej som det, profferne bruger. Jeg får ingen procenter fra de firmaer, hvis produkter jeg anbefaler. Jeg giver dig blot gode råd som til enhver ven.

4. Hvor finder du så det grej, jeg omtaler? Da jeg ikke ønsker at plastre hele bogen til med weblinks (navnlig fordi websteder kan ændre sig uden varsel), har jeg oprettet en særlig hjemmeside med et link til alt udstyr, som er nævnt i denne bog. Oversigten finder du på www.kelbytraining.com/books/vol4gear.

5. Introsiden til hvert kapitel
er udelukkende beregnet til at give dig et mentalt pusterum og er helt uden sammenhæng med kapitlet. Faktisk er de helt uden sammenhæng med noget som helst, men disse nonsenssider er blevet en slags tradition for mig (de findes i alle mine bøger). Så hører du til blandt de mere "seriøse" typer, må du virkelig love mig én ting: Spring dem over, eller de kommer til at gå dig på nerverne!

SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 4 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.