Det var kun fem. Her er de sidste tre

6. Hvis du fotograferer med et digitalkamera fra Sony, Olympus eller Sigma, skal du ikke lade dig forvirre af, at der et kamera fra Nikon eller Canon på billedet. Men da de fleste fotograferer med Nikon eller Canon, henviser jeg som regel til dem. Det skal du dog ikke tage dig af, for langt de fleste teknikker i denne bog kan benyttes med et hvilket som helst digitalt spejlreflekskamera – eller med mange "peg-og-klik"-kompaktkameraer for den sags skyld.

7.  I bunden af mange af siderne får du ekstra tips.
Af og til vil de have relation til en teknik, der er beskrevet på den pågældende side. Andre gange har jeg blot haft behov for at komme af med et tip et eller andet sted, og så er det lige havnet dér. Så kast for alle tilfældes skyld lige et blik på boksene med tips, når du støder på dem.

8. Husk, at dette er en vis-mig-hvordan-jeg-gør-bog.
Jeg giver dig alle fiduserne, nøjagtigt som jeg ville give dem til en fotomakker, og de vil typisk handle om, hvilken knap du skal trykke på, hvilken indstilling du skal ændre på, hvordan du skal sætte lyset – og ikke en farlig masse begrundelser for hvorfor. Når du først er begyndt at opnå fabelagtige resultater med dit kamera, er jeg sikker på, at du går ud og køber en af de der bøger, som dykker helt ned i substansen af digital fotografering. Jeg håber inderligt, at denne bog vil tænde en fotognist i dig, når du begynder at se de resultater, du altid har håbet på at opnå med digital fotografering. Pak dit grej, og vi er klar til vores første fotosession.
SÅDAN KOMMER DU I GANG
SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL BOGEN OM DIGITAL FOTOGRAFERING, BIND 4 OG ALLE VORES ANDRE GUIDES

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.