ONLINETJENESTEN TIL DIG OG DIT DIGITALE LIV

Juusu er en online abonnementstjeneste der giver dig viden og inspiration til en sjovere og nemmere digital hverdag, på kontoret, på farten og derhjemme. Med Juusu får du ubegrænset adgang til visuelle guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

NÅR DU VIL FINDE SVAR HER OG NU...

Skal du finde en begavet og enkel guide på hvordan du bruger Gmail, Office, Keynote, Photoshop eller Dropbox kan du finde hurtige svar i en af vores mange guides. Vores guides er redigeret af Danmarks førende forfattere der gør en dyd ud af at gøre det svære enkelt - og give dig en sjovere og nemmere digital hverdag.

TIL DIG DER HAR DIGITALE AMBITIONER...

Drømmer du om at realisere dine digitale evner hjælper Juusu dig på vej. Her finder du vores bedstsælgende guides om digital fotografering, webudvikling, fotoredigering, karriereudvikling, musik, film og meget mere.

DU ER ALTID OPDATERET...

Der kommer konstant nye funktioner og features til dine favorit-gadgets og de apps og programmer som du bruger hver dag. Med Juusu får du adgang til den sidste nye viden. Danmarks bedste forfattere og redaktører holder dig løbende opdateret med det aller nyeste.

JUUSU ER MED DIG OVERALT...

Gå ombord i en af vores guides med din iPhone og fortsæt der hvor du slap, med din Windows PC, Mac eller tablet. Brug Juusu i bussen, derhjemme, i toget, på kontoret eller på rejsen. Du kan bruge Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.
SÅDAN KOMMER DU I GANG

FÅ ADGANG TIL JUUSU NU...

Vi har et introduktionstilbud til dig:

Fuld adgang til alt fra Libris

Kr. 49,- per måned

TILMELD

Hvem står bag Juusu?

Abonnementstjenesten juusu.com drives af Libris Digimental A/S. Vi har siden 1994 solgt mere end 9 millioner guides om den digitale livs- og arbejdstil til private, virksomheder, skoler og kommuner.
Libris Media ApS
c/o CPH Office
H.C. Ørsteds Vej 50c, 1.
1879 Frederiksberg C
Email: support@juusu.com
Tlf.: 3264 1230
Vores telefoner besvares:
mandag til fredag mellem 10 og 12.

Cvr: 13394482
Bank: Reg.nr. 4784 kontonr. 0016940461

Ubegrænset adgang til viden om dit digitale liv

Juusu er en online tjeneste der giver dig et sjovere og nemmere digital hverdag - og arbejdsliv. Her får du ubegrænset adgang til guides fra Danmarks dygtigste forfattere og redaktører fra Libris. Disse guides har solgt mere end 9 millioner eksemplarer i Danmark siden 1994.

Du får adgang til Juusu med dine favorit gadgets; PC, Mac, iPhone, iPad, Android Tablet, Android Phone, Windows Phone eller Microsoft Surface.